پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ورود داوطلبان مبتلا به کرونا به جلسه کنکور بلامانع است | تمهیدات ویژه برای کرونایی‌ها

  • کد خبر: ۳۲۳۹۲
  • ۱۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۰
ورود داوطلبان مبتلا به کرونا به جلسه کنکور بلامانع است | تمهیدات ویژه برای کرونایی‌ها
ابراهیم خدایی، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه ورود داوطلبان مبتلا به کرونا به جلسه کنکور بلامانع است، گفت: قبل از توزیع کارت ورود به جلسه آزمون‌ها از داوطلبان خوداظهاری خواهیم گرفت و داوطلبان مبتلا به ویروس کرونا در حوزه امتحانی در محیطی جداگانه آزمون می‌دهند.
به گزارش شهرآرانیوز، وی درباره حضور داوطلبانی که مبتلا به ویروس کرونا هستند، گفت: قبل از توزیع کارت ورود به جلسه آزمون‌ها از داوطلبان خوداظهاری خواهیم گرفت و داوطلبان مبتلا به ویروس کرونا در حوزه امتحانی در محیطی جداگانه آزمون می‌دهند.
 

کنکور‌های سال ۹۹ بدون تغییر برنامه زمانی برگزار می‌شوند


براساس این گزارش، پیش از این فاطمه زرین‌آمیزی سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور به خبرنگار فارس گفته بود که کنکور‌های سال ۹۹ بدون تغییر برنامه زمانی برگزار می‌شوند و تغییر زمان برگزاری آزمون‌های ۹۹ تکرار نمی‌شود چرا که این تاریخ‌ها با هماهنگی ستاد ملی مقابله با کرونا به داوطلبان اعلام شده است.

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص اعمال پروتکل‌های بهداشتی در کنکور‌های ۹۹، نیز گفت: در کنکور‌های ۹۹ فاصله بین صندلی‌ها و تعداد سالن‌های امتحانی افزایش یافته، تهویه سالن‌های برگزاری کنکور مورد توجه قرار گرفته است و تلاش کردیم حوزه‌هایی برای کنکور انتخاب شود که فضای باز داخلی داشته باشند تا ازدحام مقابل در‌ها نداشته باشیم یا به حداقل برسد.

به گفته زرین آمیزی، زمان‌بندی شروع فرایند آزمون‌ها افزایش داده شده است و داوطلبان قبل از آغاز آزمون زمان بیشتری برای حضور در حوزه‌های کنکور دارند، اما تغییر در زمان شروع کنکور و مدت زمان آن ایجاد نشده است.

زرین‌آمیزی ادامه داد: عوامل اجرایی برای فاصله‌گذاری‌ها، استفاده از ماسک، ضدعفونی کردن در‌ها و صندلی‌ها توجیه شده‌اند؛ ضمن اینکه داوطلبان باید ماسک به همراه داشته باشند. در غیر این صورت حوزه‌های کنکور همکاری لازم را با آن‌ها به عمل می‌آورند. داوطلبان در طول برگزاری آزمون نباید از وسایل شخصی یکدیگر استفاده کنند که این موارد به عوامل اجرایی اطلاع رسانی شده است.
 

 سخت‌گیری‌های بیشتر حوزه‌های آزمونی برای شهر‌های قرمز کرونایی


سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور درباره برگزاری کنکور‌های ۹۹ در شهر‌های با وضعیت قرمز، گفت: تا زمان برگزاری آزمون‌ها کسی نمی‌داند وضعیت شهر‌ها به چه صورتی خواهد بود؛ اما سازمان سنجش آموزش کشور به محض اعلام اسامی شهر‌های قرمز که پیش از این توسط ستاد ملی مقابله با کرونا مشخص شده بود، سختگیری‌های بیشتری برای رعایت بهداشت در این شهر‌ها اعمال کرد.

وی افزود: دستورالعمل سازمان سنجش با هماهنگی ارگان‌هایی مانند پزشکی و انتظامی تهیه و مقرر شده است تا تیم پزشکی اورژانسی در تمام حوزه‌های امتحانی حضور داشته باشند. تعداد آن‌ها در مقایسه با کنکور‌های سال‌های گذشته افزایش یافته است.

زرین‌آمیزی در پایان گفت: کنکور دکتری ۹۹ روز پنجشنبه ۲۶ تیرماه جاری، کنکور کارشناسی ارشد روز‌های دوم و سوم مردادماه، کنکور سراسری روز‌های ۳۰ و ۳۱ مردادماه همچنین کنکور‌های فنی و حرفه‌ای و کارشناسی ناپیوسته روز جمعه ۱۴ شهریورماه برگزار می‌شود.
 
منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->